Advies op locatie

Je hebt al wat gehoord en gelezen over zachte Snoei. Is dit wat voor mijn wijngaard? Hoe maak ik mijn wijngaard duurzamer? Wat kan ik doen om de levensduur van de ranken te verlengen? Hoe kan ik de vitaliteit van de ranken verbeteren? En de balans in de wijngaard? Hoe kan ik de kosten voor het vervangen van ranken verminderen? Hoe kan ik Esca bestijden? Wat zijn de voordelen van zachte snoei? En welke mogelijk risico’s zijn er? Kan het wel met mijn druivensoorten? Hoe pak ik zoiets aan?

Kortom, veel vragen. Vragen waar je graag een gedegen en professioneel antwoord op wil. Antwoorden van mensen met ervaring in zachte snoei. En je wil er graag mee aan de slag in de praktijk.

Samen met jou inventariseren wij in jouw wijngaard de huidige situatie. En de vitaliteit van de wijnranken. We brengen jouw doelen in kaart wat jouw ideale situatie is. Waar je over 3-5 jaar wenst te staan qua plantontwikkeling.

Vervolgens maken we per druivensoort een plan om de eerste stap naar jouw ideaal te zetten. En we kunnen dit plan vervolgens samen met jouw ten uitvoer brengen.

Heb je vragen? Mail ons dan op info@zachtesnoei.nl