Training & opleiding

Welkom bij de de experts op het gebied van zachte snoei der lage landen. Na jarenlang snoeien op een traditionele wijze, zijn wij in 2015 overgestapt op zachte snoei. Wij zijn de snoeiers op Wijngaard Aan de Breede Beek te Nijkerk. Geïnspireerd door Simonit&Sirch hebben wij de afgelopen jaren onze kennis en kunde vergaard. Door te lezen, te doen, workshops te volgen, te doen, te leren van elkaar, nog meer workshops te volgen en weer te doen. In 2019 hebben we de laatste stap gezet en heeft één van de “Pruning guys” ons in Nijkerk te laatste fijne kneepje bijgebracht van deze methode.

Wij durven rustig te stellen dat wij de experts zijn op het gebied van Zachte Snoei in de Lage Landen. We hebben niet alleen de methode toegepast, maar deze ook aangepast aan de klimatologische omstandigheden in dit deel van Europa. En met deze Kennis en Kunde willen wij je graag helpen.

Tijdens 1 dag nemen wij je mee in basis van zachte snoei. Dit zowel in theorie als in de praktijk. We geven deze training op onze uitvalbasis op wijngaard Aan de breede beek in Nijkerk. Maar het kan ook on-site op je eigen wijngaard.

“Het was een boeiende en vooral gezellige workshop, zowel theoretisch als praktisch”

“Ik vond het een inspirerende dag, omdat ik nu veel beter weet waarom en hoe ik moet snoeien” 

Het instapniveau is van beginner op snoei-ervaring tot ervaren snoeiers. In overleg is een op maat gemaakt programma zeker mogelijk.

Interesse? Stuur dan een bericht naar info@zachtesnoei.nl dan nemen we snel contact met je op.