Training zachte snoei 2024 – 2025

De oogst is bijna gereed. En ook 2024 was geen eenvoudig jaar voor de wijnbouwer.

Het verbeteren van kwaliteit is altijd een aandachtspunt. En dat start natuurlijk met de vitaliteit van de wijnrank. Iets waar je met de wintersnoei al mee aan de slag kunt. Zacht Snoei is daarvoor de perfecte toepassing?

Duurzaamheid en vitaliteit van de wijnrank zijn het succes voor de toekomst. Want een gezonde vitale wijnrank levert mooi fruit op. Fruit dat goed is af-gerijpt. En met een homogene kwaliteit van alle druiven. De basis om goede wijn te kunnen maken.

Wellicht kunnen wij je helpen. Bijvoorbeeld met de basistraining zachte snoei voor beginners. Je krijg je in één dag zowel de basistheorie. En de praktijk in het veld om direct aan de slag te kunnen. In jouw eigen wijngaard.

Heb je al de nodige snoei ervaring met zachte snoei (minimaal 40 uur), dan sluit de training zachte snoei voor gevorderden wellicht goed aan bij wat jij nodig hebt. Naast theorie, is er veel tijd voor praktijk en heb je de mogelijkheid om diverse eigen casussen in te brengen.

De eerste data voor de winter 2024-2025 staan gepland. Zie daarvoor onze agenda.

De kosten van een training bedragen € 95,- (incl. btw). Je kunt de training direct boeken via d de volgende link: Training zachte snoei.