De laatste kans

De laatste kans voor degenen die nog dit snoeiseizoen willen kennismaken met zachte snoei. Tijdens de basis training zachte snoei op zaterdag 26 februari leer je de belangrijkste principes van de methode. Deze training is zeer geschikt voor de professional. En de kennis is direct toepasbaar in de wijngaard. Ook voor de amateur met een aantal planten biedt het voldoende mogelijkheden.

Theorie in de praktijk
De theorie in praktijk brengen

We behandelen natuurlijk uitgebreid de basis theorie. En geven antwoord op de vraag waarom zachte snoei. Wat heeft dit voor positief effect op de vitaliteit van de wijnrank. Wat doet dit met de kwaliteit van de druiven. De middag staat in het teken van praktijk in het veld. Dus neem een scherpe snoeischaar mee.

Aanmelden voor deze laatste kans in dit snoeiseizoen kan online via het cursusaanbod op Wijngaard aan de Breede Beek. De kosten voor deelname zijn € 60,00 per deelnemer met een maximaal van 8 deelnemers. De training wordt deze zaterdag verzorgd door Ard. We starten om 9:30 uur en zijn uiterlijk om 16:00 uur klaar.

Mocht je vragen hebben, stuur deze dan naar info@zachtesnoei.nl. De locatie van de training is: Wijngaard aan de Breede Beek, Slichtenhorsterweg 69b in Nijkerk.