Online training zachte snoei

Online training zachte snoei. NAC.
Wij zijn klaar om te gaan starten

Dinsdagavond 25 januari schrijven we een nieuw hoofdstuk bij in ons boekje. Voor het eerst de training zachte snoei Online gegeven. Dit in samenwerking met het NAC in Vlaanderen. Het Nationaal Agrarisch Centrum. Gespecialiseerd in het opleiden van mensen in diverse vormen van landbouw. Waaronder ook wijnbouw.

Vitaliteit en duurzaamheid zijn voor het NAC belangrijke uitgangspunten in de landbouw. En zachte snoei past daar natuurlijk uitstekend bij. Dus dragen daar graag ons steentje (en snoei ervaring) aan bij.

Deze eerste avond de online training zachte snoei gestart met 27 deelnemers. De grootste groep. Volgende week woensdag staat de volgende groep op de agenda. En maandag 7 februari de laatste van 3 groepen. De deelnemers zijn zeer divers qua achtergrond. Van mensen die op kleine schaal voor zichzelf willen starten. En ook deelnemers die reeds in het bezit zijn van een wijngaard, soms van meerdere hectaren groot.

Online trainen heeft een andere dynamiek dan een live-training. En snoeien in de praktijk ging natuurlijk niet. Maar de deelnemers waren zeer opgetogen. En op basis van meerdere opdrachten en video’s kregen ze een volledig beeld. We danken het NAC voor het vertrouwen en wensen de deelnemers veel succes toe.