Basis training zachte snoei

Voor degenen die willen kennismaken met de Zachte Snoei en de eerste belangrijkste principes willen leren is er een basis training zachte snoei. Deze vindt plaats op zaterdag 11 december 2021. Deze training is geschikt voor zowel de amateur als voor de professional. Om de basis van de methode te doorgronden en de toepassing daarvan specifiek in ons klimaat.

Training in de praktijk.
De theorie in praktijk brengen

Tijdens deze training behandelen wij uitgebreid de basis theorie. En geven natuurlijk antwoord op de vraag waarom zachte snoei. Tevens gaan we dieper in op wat deze methode betekent voor vitaliteit van de wijnrank. In de middag gaan we het veld in voor de praktijk.

Aanmelden voor deze training kan via het cursusaanbod op Wijngaard aan de Breede Beek. De kosten voor deelname zijn € 60,00 per deelnemer met een maximaal van 14 deelnemers. De training wordt verzorgd door Henk en Ard. Er is ruimschoots voldoende tijd en aandacht voor goede begeleiding. We starten om 9:30 uur en zijn uiterlijk om 16:00 uur klaar.

Vanwege grote belangstelling is 11 december inmiddels volgeboekt. We plannen een extra trainingsdag in januari 2022. De exacte datum volgt binnenkort.

De locatie: Wijngaard aan de Breede Beek, Slichtenhorsterweg 69b in Nijkerk.