Nieuwe trainingen zachte snoei 2023-2024

Praktijk in het veld

De oogst is net gestart en nog volop bezig. Het was zeker geen eenvoudig jaar gezien de weersomstandigheden in 2023. Zoals gewoonlijk staat kwaliteit in Nederland en Vlaanderen voorop.

En het verbeteren van kwaliteit is altijd een aandachtspunt. En dat start natuurlijk met de vitaliteit van de wijnrank. Iets waar je met de wintersnoei al mee aan de slag kunt.

Al eens gehoord van Zacht Snoei? En ben je nieuwsgierig wat dit voor jouw wijngaard kan betekenen? Maakt niet uit of je nu professioneel of hobby boer bent.

Duurzaamheid en vitaliteit van de wijnrank zijn het succes voor de toekomst. Want een gezonde vitale wijnrank levert mooi fruit op. Fruit dat goed is af-gerijpt. En met een homogene kwaliteit van alle druiven. De basis om goede wijn te kunnen maken.

Wellicht kunnen wij je helpen. Bijvoorbeeld met de basistraining zachte snoei voor beginners. Je krijg je in één dag zowel de basistheorie. En de praktijk in het veld om direct aan de slag te kunnen. In jouw eigen wijngaard.

Heb je al de nodige snoei ervaring met zachte snoei (minimaal 40 uur), dan sluit de training zachte snoei voor gevorderden wellicht goed aan bij wat jij nodig hebt. Naast theorie, is er veel tijd voor praktijk en heb je de mogelijkheid om diverse eigen casussen in te brengen.

De eerste data voor de winter 2023/2024 staan gepland (zie ook onze agenda):

Zaterdag 9 december, basistraining voor beginners (van 9:30 tot 16:00 uur)

Zaterdag 23 december, basistraining voor beginners (van 9:30 tot 16:00 uur)

Zaterdag 6 januari, training voor gevorderden (van 9:30 tot 16:00 uur)

De kosten van een training bedragen € 95,- (incl. btw). Je kunt de training direct boeken via de volgende link: Training zachte snoei.