Training Zachte snoei voor gevorderden

Je hebt de basistraining zachte snoei al gedaan. En ook de nodige praktijk ervaring opgedaan. Blijkt het toch vaak lastiger dan verwacht. En ‘loop’ je tegen ranken aan waarbij het niet duidelijk is wat de beste oplossing is. Dan is de training zachte snoei voor gevorderden absoluut geschikt voor jou. 

Iedere plant vraagt om een unieke keuze. Kun jij deze maken?

Daarnaast is deze training ook bij uitstek geschikt voor degene die traditioneel gesnoeide planten willen omzetten naar de Zachte Snoei. Of wellicht ben je al gestart deze omschakeling, maar zijn er nog voldoende onduidelijkheden in de keuzes.

Naast een verdieping van de theorie, gaan we ook veel oefenen in de praktijk. Dus neem je scherpe snoeischaar mee. Ook ‘zoomen’ we graag in op op de uitdagingen in je eigen wijngaard hebt. Dus neem beeldmateriaal (foto’s, video’s) mee, zodat je met voldoende vaardigheden weer aan de slag kunt.

Dus voel je welkom op de Training Zachte Snoei voor gevorderden op zaterdag 28 januari 2023. We starten om 9:30 uur in Nijkerk op wijngaard Aan de Breede Beek. Je kunt je inschrijven via de volgende link.